Välkommen > Media o fria downloads
 
 
 
 
 
 

Media o fria downloads

Lite videos:

Tåglåten:
Själva rytmen påbörjade jag redan 2008. Pillade med den ett tag men lät den ligga sedan. En dag kom Fredrik Mikaelsson och hälsade och vi satt i studion och smuttade på rom, lyssnade på musik och pratade.
Vi bestämde oss för att spela in nåt och jag plockade fram den här rytmen. Vi körde in varsin slaskvers den kvällen. Jag plockade fram den med jämna mellanrum men tyckte aldrig jag fick till det ordentligt. Fast allt eftersom tiden gick blev låten mer och mer färdig. Jag spelade in min vers igen, plus lite fler prylar och skickade en råmix till Fredrik som kom till studion och satte sin vers på nytt och efter lite mixande och trixande var klar.
De delar av videon som är egenfilmade är gjorda med filminspelningsfunktionen i en stillbildskamera. Fredrik filmade sitt med en DV-kamera tror jag och mailade över till mig. Redigerat i Final Cut. Amatörish? Javisst!

 

Comalong RMX:

Låten kommer från skivan "It's a wonderful world...if you're rich" fast det är en remix som är lite mer åt roots-hållet än originalet.
"Videon" består av stillbilder från en session i samband med skivsläppet.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Välkommen till fyraett.se