fyraett.se

Fyraett.se startades 2008 av mig, Heikki ”The Key” Carlsson, med syftet att producera och ge ut musik. Då handlade det om CD-skivor, ett format vi numera har lämnat till förmån för digital utgivning, och mindre vinylupplagor när det känns rätt.

Vi sysslar mest med reggae och besläktade genrer. Det har liksom fallit sig naturligt eftersom det är den är den genren som jag känner mig mest hemma i.
Dock är jag inte främmande för andra stilar, jag har genom åren spelat i ganska många olika konstellationer och testat på de flesta genrer, och skulle det dyka upp nån som vill samarbeta, och som inte sysslar med just reggae, så är jag absolut inte främmande för det.

Vi har samarbetat med många olika artister, det kan ha varit återkommande eller enstaka projekt. Vi har alltid arbetat så att vi kör ett projekt åt gången, binder aldrig upp oss, eller vår samarbetspartner, för framtida saker. Om det känns bra så blir det naturligt att fortsätta, om inte så är det bara att gå vidare utan att nån ska behöva känna sig illa till mods.

Här nedanför kan du lyssna på lite musik vi producerat …

Nytt

Tollereds Reggaeorkester är i studion. Japp. Just nu härjar TRO i mitt garage. En EP med tre låtar ska det bli, som kommer ut i vår/sommar. Här ett litet smakprov. En australiensk cover som Robban, vår baktaktsgitarrist, satt svensk text på. Känns den igen?

Gäst i studion

Anayah Roots, nyss hemkommen från Spanien där hon gjort ett samarbete med ”Good over Evil Productions”, är på väg till fyraetts studio för en session. Resultatet lär höras på en streamingtjänst nära dig om ett tag…. Dela

Kontakta oss